Brandlarm

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

I Sverige värdesätter vi vår egen och våra barns trygghet. Därför har de allra flesta hem, skolor, bibliotek och övriga lokaler brandlarm, som markant minskar risken för olyckor. Oavsett vilken typ av lokal det rör sig om kan ett larm förhindra stora skador som vore väldigt dyra – om ens möjliga – att åtgärda.

Vi hjälper dig med brandlarmet

Vi på Installations Companiet har breda kunskaper och erfarenheter av brandlarm. Hos oss kan du få vägledning inför valet av rätt larm, som ibland inte är det enklaste. Vi kan även hjälpa dig med exempelvis installationen av larmet, för att säkeställa att det sker på bästa sätt. När du vänder dig till oss kan du få hjälp med följande tjänster.

  • Produkter
  • Projektering
  • Felsökning
  • Nyinstallation
  • Övrig service

Vi förstår också att du kan ha särskilda behov eller önskemål och är därför villiga att hjälpa dig genom skräddarsydda lösningar för ett optimalt resultat. På IC gör vi vårt yttersta för att bistå våra kunder på rätt sätt och din säkerhet är vår högsta prioritet – därför arbetar vi enbart med produkter av hög kvalitet. Välkommen att kontakta oss!

Hur viktigt är ett brandlarm?

Ett brandlarm är en nödvändighet i alla lokaler. Något så litet som ett värmeljus eller en smått rykande cigarettfimp kan vara tillräckligt för att orsaka stora skador på byggnad, inredning och personer. Ibland kan en brand till och med resultera i förlusten av hela hemmet eller byggnaden – för att inte tala om liv. Därför är ett brandlarm ett billigt alternativ som kan skydda dig mot enorma förluster.

Vi vet hur viktigt det är att känna sig trygg i sitt eget hem. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att installera ett brandlarm. Detta kan göra skillnad på riktigt.
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.