Kameraövervakning

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Ett larm gör sig allra bäst med en övervakningskamera där du kan hålla bättre koll på oinbjudna gäster, lättare få bevismaterial vid ett potentiellt inbrott och få en fördelaktig överblick vad som händer i och runt ditt hem. IC Säkerhet har inte bara utvecklat osvikliga inbrottslarm, utan även en rad övervakningskameror som blir ett komplett tillbehör i säkerhetslösningen. Hitta ett anpassat kamerapaket till din villa, din arbetsplats, fastigheten eller sommarstugan och få bukt med skadegörelsen eller oron som inverkat på ditt liv eller förhindra att de överhuvudtaget uppkommer. 

Genom att anlita oss kan du snabbt och smidigt få en ökad säkerhet, antingen på jobbet eller i hemmet. Vi tar fram skräddarsydda lösningar för dina behov – så att du kan känna dig trygg.

IC Säkerhets moderna kamerainstallation

Dagens övervakningskameror är utrustade med smarta funktioner och behändig hantering. På Installationscompaniet diskuterar vi igenom dina behov och skapar en lösning så att du kan styra kameran precis som du vill, samtidigt som den kan integreras i övrigt larmsystem och teknisk utrustning. Med dagens moderna teknik är det lätt att styra kameran från appar och mobiltelefoner, samt spela in material ur säkerhetssynpunkt. Tack vare våra auktoriserade elektriker och våra utbildningar har vi lyckats ta fram de bästa produkterna med samarbetspartners, med analoga/digitala och användarvänliga system där kamerainstallationen går snabbt och smidigt till. Vi låter heller inte lagar och regler angående kamerabevakning gå obemärkta förbi.

Våra kamerainstallationer inbegriper service och underhållsaspekter hela vägen

På IC Säkerhet begränsar vi oss inte till en kamerainstallation. Med installationen följer också full service, underhåll, felsökningar, projektering m.m för stora och mindre system. Kamerainstallationer tas om hand av behöriga elektriker som har öga för detaljer och besitter stor kunskap på området krävande säkerhetssystem och lösningar, och eftersom vi är specialister inom ett brett kunskapsfält inom el, följer vi med dig hela vägen om något skulle krångla i senare skede.

IC’s övervakningskamera

IC Säkerhet värdesätter säkerhet och detaljrikedom mer än någonsin och beträffande våra kameralösningar är dessa två huvudsakliga egenskaper som förenklar bevis att framträda klart och tydligt samtidigt som en övervakningskamera redan motar Olle i grind och förhindrar att tjuven skrider till verket med sina planer.

Vi samarbetar med ett flertal partners med vilka vi har kunnat ta fram de bästa övervakningskamerorna och genom vår auktorisation, installera dem på det bästa och säkraste sättet. Med dessa två triumf på hand har vi kunnat stoltsera med längre garantitider samt skräddarsydda metoder som låter dig och ditt hus slippa kippa efter andan så snart en skum figur rör sig i faggorna. Vi erbjuder installation, service, projektering, felsökning och ett produktsortiment av högsta klass.

Kostnadsfri rådgivning

Bekanta dig mer med våra övervakningskameror

IC Säkerhet är alltid redo när du behöver råd och hjälp om vilken typ av kamerapaket som gynnar dig bäst. Eftersom vi har kombinerat vår kompetens av installationer och vårt kunnande tillsammans med andra aktörer som lyckats utveckla pålitliga produkter till ett bra pris, ser vi mer än gärna att du kontaktar oss så att vi kan hjälpa dig omgående. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning.

En övervakningskamera är den ultimata lösningen på ett redan befintligt larmpaket. Dock är det viktigt att själva kamerainstallationen går rätt till och att kameran hamnar där den gör nytta. På IC Säkerhet har vi hundraprocentig koll och stor erfarenhet av kamerainstallationer i hem, på arbetsplatser och allmänna utrymmen. Övervakningskameror bör hanteras med största omsorg och planering. Det är också viktigt att de sitter på platser där tjuvarna ofta rör sig, såsom huvudingång, köksingång, källare och fönster vars omnejd inte är upplyst. I vissa fall kan det också vara bra att sätta kameran högst synlig för en avskräckande effekt.