Elinstallationer

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Är du igång med en mindre eller omfattande renovering eller nybyggnation? Då är det stor sannolikhet att du står inför ett faktum att göra elinstallationer och kabeldragningar, alternativt underhåll av befintliga installationer, felsökningar och mycket mer. Med oss som din leverantör är du och ditt hem/ din fastighet i trygga händer, eftersom vår spetskompetens, noggrannhet och serviceanda sätts i första rummet. Vi tillåter varken slarv eller brister i arbetet överhuvudtaget. Hos oss kan du känna dig trygg!

Våra tjänster inom elinstallationer

Våra elektriker har som daglig sysselsättning att befatta sig med allehanda typer av elinstallationer, eldragningar och underhållsarbete, oavsett om det rör sig om en renovering eller nyproduktion. Våra uppdrag kan innebära små åtaganden som byte av vägguttag till indragning av golvvärme eller mer avancerade projekt inom industrin. Vi tar även hand om felsökningar om elen skulle strula, service och kontinuerligt underhåll, samt jour, tillsyn av elanläggning och projektering. Vi är väl medvetna om vilka krav som ställs på oss och vi garanterar ett väl utfört arbete enligt regelverket och de riktlinjer som styr, vilket är betryggande för dig som kund. Samtidigt ska det understrykas att vi värnar om att installera under så miljövänliga premisser som möjligt.

Låt oss hjälpa dig att hitta rätt tillbehör till din elinstallation

Förutom våra arbetsområden, har vi ett stort sortiment av både brytare, eluttag m.m. som du kan välja mellan inför en elinstallation utförd av oss. Vi guidar dig gärna i valet för att du ska kunna tillgodose behovet av funktionalitet, säkerhet och design i en och samma produkt. Du är alltid välkommen förbi våra kontor som ligger i södra Sveriges orter Malmö, Lund, Helsingborg och Trelleborg, så kan vi berätta mer om våra tjänster.
Skriv till oss redan idag så svarar vi gärna på dina frågor
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.