Belysning

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Behöver du hjälp med planering av belysning?

Är du igång med en renovering eller ett nybygge? Då kan det vara en bra idé att ta hjälp för att planera hur din belysning ska gå. Antingen kan det vara nya elinstallationer som behöver göras, eller äldre som ska uppdateras. Oavsett vilket så kan vi på Installations Companiet hjälpa dig. Genom vår serviceanda ser vi till att vara lyhörda för dina önskemål, och hjälper dig att planera och installera din belysning i din fastighet.

Våra tjänster inom belysning

Genom att anlita oss får du hjälp av erfarna och noggranna elektriker! Våra elektriker arbetar dagligen med olika former av elinstallationer, eldragningar och annat inom belysning, och är därför ständigt uppdaterade inom branschen. Våra uppdrag kan vara både mindre typer av projekt eller större och mer avancerade projekt inom industrin. Vi vet vilka krav som ställs på oss och säkerställer därför att vi alltid utför vårt arbete enligt de riktlinjer som finns, för att du som kund ska känna dig trygg längs med vägen av projektets gång, men även av slutresultatet.

Vi vägleder dig gärna genom de beslut som du kan behöva ta, både gällande funktion, säkerhet och design. Med de år av erfarenhet som vi har kan vi hjälpa dig att hitta enkla lösningar på olika problem, samtidigt som vi försöker att installera på ett så miljövänligt sätt vi bara kan.

Våra elektriker har gedigen kunskap inom allt som har med belysning att göra. Vi kan till exempel hjälpa dig som fastighetsägare om du vill spara in energi, genom exempelvis energisparande belysning. Vi ser även till att ljussättningen blir så härlig som möjligt för en trevlig inomhusmiljö. Kontakta oss för att få experthjälp inom allt som har med belysning att göra!