Elservice

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Installations Companiet utför all typ av elservice i Skåne. Vår långa erfarenhet av elinstallationer och service gör att vi snabbt kan komma och  åtgärda ett eventuellt problem på nolltid. Elektrikerna på Installations Companiet arbetar på ett fackmannamässigigt sätt och besitter en kunskap inom både stora som små elarbeten hos både privatkunder och företagskunder. Vi är alltid måna om att göra ett gediget arbete och skapa långsiktiga relationer med våra kunder.

Efter att vi är klara med arbetet så finns vi alltid där för service och jour. Installations Companiet rycker ut samma dag, så fort din elinstallation eller IT-infrastruktur kräver justering eller byten, översikt och åtgärder. Kontakta oss på vår eljour eller kom förbi på kontoret!

Eljour

På Installations Companiet vill vi att du ska vara i trygga händer hela vägen som kund. Därav kan vi erbjuda vår eljour till både privat- som företagskunder så att ditt elsystem eller IT-infrastruktur åtgärdas snabbt i det fall ett fel skulle uppstå. Du behöver alltså inte känna oro om något skulle inträffa eller om service skulle behövas.

Vår eljour bistår även gärna med rådgivning om exempelvis eluttag och strömbrytare och bistår dig på vägen när du står inför ett val. När du kontaktar vår jour, kommer du alltid att bemötas av en behörig elektriker med spetskompetens, oavsett vad ditt ärende gäller. Vi hjälper dig med just dina behov och ser vårt arbete färdigt först när du är nöjd!