Laddboxar

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Förenkla din vardag med en laddbox

Funderar du på att installera en laddbox för din elbil i ditt hem? Då kan vi hjälpa dig. Att ha en laddbox till elbilen är både enklare och säkrare än att använda ett vanligt vägguttag. Våra kunniga installatörer hjälper dig med planering och installation av din laddbox på din tomt. Vi ser till att allt fungerar som det ska innan vi anser att vårt arbete är klart. Om du anlitar oss får du hjälp att effektivt och säkert installera din laddbox.

Fördelar med en laddbox

Även om du har ett vägguttag som du vanligtvis använder för att ladda med finns det stora fördelar med att installera en laddbox. Framför allt ur ett säkerhets perspektiv. Ett vägguttag är inte konstruerat för att belastas med höga nivåer under en lång tid, och att då ansluta den till en elbil kan utlösa en brand. Därför rekommenderas alltid laddning i laddbox.

En annan fördel med att installera en laddbox är att du enklare kan ha koll på mängden el du använder, samt att du kan schemalägga din elförbrukning under tider då det är billigare att ladda.

När du tar hjälp av oss för att installera din laddbox går vi först igenom vilka förutsättningar det finns på din tomt, och var den allra bäst står placerad. Därefter ser vi till att installationen genomförs och att allt fungerar som det ska. Genom att låta oss anlita en laddbox på din tomt kan du öka både säkerheten och även effektivisera din energiförbrukning!