Fiber & data

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Genom att vara en av Skånes äldsta avdelningar gällande fiber- och kopparnätsinstallationer kan du som anlitar oss känna dig helt trygg. Vi hjälper dig med allt från nätverk- och fiberinstallationer till fastighetsnät och underhåll. Det kan handla om WiFi-lösningar eller felsökning och allt där emellan. Installations Companiet arbetar både för privatpersoner och företag och ser alltid till att hitta anpassade lösningar för just dig.

Fiber & data

IC Fiber & Data är en av Skånes äldsta avdelningar inom fiber och kopparnätsinstallationer. Vi har funnits sen 2013 och har byggt fiber till över 6000 lägenheter, över femtio områdesnät, femtio butikskedjor och sextio restauranger runt om i Skåne. Vi erbjuder både fälttekniker och installatörer med hög kompetens.

Installations Companiet har många goda referenser inom stadsnät, fastighetsägare, operatörer och bostadsrättsföreningar vilket betyder att vi har lämnat positivt avtryck hos många nöjda kunder.

Kompetens är en av våra nyckelord vilket betyder att vi ständigt satsar på utbildningar och certifieringar för att ständig bli bäst på det vi gör och vara i framkanten med tekniken. Därför är du i trygga händer när du anlitar oss!

Vi erbjuder följande tjänster inom Fiber & Data: Felsökning, Service, Nyinstallation, Jour, WiFI lösning, Projektledning, Stationsarbete

För företag

Är du företagare som behöver en pålitliga installationer eller en operatör som letar efter en samarbetspartner som kan representera er i Skåne?

Då har du kommit rätt!

Idag representerar Installations Companiet ett tiotal operatörer samt ett ständigt ökande antal företag där vi hjälper till med daglig service, underhåll och jour.

Låter detta intressant och ni vill ha mer info så fyll gärna in formuläret så kontakter vi er.

Behöver du en samarbetspartner?

Skriv till oss redan idag så kontaktar vi dig så snart som möjligt.
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.