Fälttekniker

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Fälttekniker med hög kompetens

Vi är en av Skånes äldsta avdelningar när det kommer till fiber och kopparnätsinstallationer. Med den erfarenhet vi har samlat på oss sen start år 2013 kan vi erbjuda hjälp från kunniga fälttekniker och installatörer. Genom att regelbundet hålla oss uppdaterade inom branschen siktar vi mot att ständigt vara bäst på det vi gör och på så sätt vara i framkant med den senaste tekniken. På detta sätt kan vi erbjuda våra kunder hög service och kompetens.

Installation, uppdatering och mycket mer!

Teknikens framgång har ett allt snabbare tempo, och det kan innebära att det behövs hjälp av experter för att få en så optimal lösning som möjligt. Det är där vi kommer in i bilden. Våra fälttekniker är utbildade proffs inom ljud, bild, datorer, nätverk och el. Vi arbetar alltid för att komma fram till kostnadseffektiva lösningar. Tekniken ska helt enkelt bara fungera och verka underlättande i våra kunders vardag. Med den erfarenhet och kunskap vi har samlat på oss genom åren kan vi erbjuda flexibla och skräddarsydda lösningar till dig som kund. Vi vet att oavsett om du är privatperson eller företagare så behöver din IT-lösning vara personligt anpassad för just dina behov. Därför tänker vi alltid utanför boxen för att komma med innovativa lösningar just för dina användningsbehov. Som kund hos oss kan du efter en färdigställd installation förvänta dig en fullständig, felfri och snygg installation.

Våra fälttekniker står redo för att hjälpa dig och garanterar dig optimala och skräddarsydda lösningar just för dig! Välkommen till oss på Installations Companiet i Skåne AB.