Nätverks-installationer

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

I dagens samhälle blir det allt viktigare att ha en internetuppkoppling som fungerar smärtfritt. Både privatpersoner och företagare använder sig av internet nästan dygnet runt och ett dåligt nätverk kan snabbt orsaka frustration och stora problem för verksamheten. Vi på Installationscompaniet erbjuder helhetslösningar för alla typer av företag och privatpersoner och kan se till att anpassa lösningarna efter just era specifika önskemål och behov.

Med lång erfarenhet och hög kompetens ser vi till att ni får tillgång till en stabil uppkoppling som förenklar er vardag. Genom att använda er av oss och våra nätverkstekniker kan ni få hjälp med allt från heltäckande Wi-Fi nätverk, serverrum eller installationer av t.ex. switchskåp. Här nedan kan ni läsa om alla de tjänster som vi kan bistå med när ni är i behov av ett tryggt nätverk.

VI HJÄLPER ER MED NÄTVERKS-INSTALLATIONER

Installationscompaniet erbjuder:
  • Dragning av CAT6-kabel – Vi hjälper er med installationer för fasta eller trådlösa routers.
  • Hjälp med val av rätt utrustning – t.ex. datorer, telefoner och routrar.
  • Felsökningar och patchning, switchskåp och dokumentation – Vi har tillgång till avancerad utrustning och redskap för att snabbt och smidigt utföra felsökningar i datanät.
  • Serviceuppdrag – Vi har löpande service med avtal.
  • Installationer inom fiberuppbyggnad – t.ex. Nod, Fiberuttag, Skarvskåp eller CPE.
  • Underhåll av fibernät – löpande service.

Vi ser till att ni får en helhetslösning och kan även hjälpa till med uppbyggnation av datanät. Vi utgår från era önskemål och krav och skräddarsyr därefter en lösning, t.ex. för uttag, switchar och valet av nätverk. På så sätt får du lösningar som passar just dig och dina behov, för en enklare vardag!