Service & underhåll

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Idag är fiber det bästa alternativet för att skapa nätverk för snabb överföring av stora mängder data. Fiber är överlägset koppartråd och är helt klart här för att stanna. I många fastigheter erbjuds fiber till alla lägenheter och en stor andel av alla företag förlitar sig också på fiber för sin verksamhet. Att driften av fibernätverk är säker och sker utan avbrott är givetvis oerhört viktigt. Vi på Installations Companiet i Skåne har lång erfarenhet av fiber och innehar den utbildning och erfarenhet som krävs för att kunna erbjuda service för befintliga fiberinstallationer.

Din samarbetspartner för fiber- och data underhåll

Få saker skapar så mycket irritation som ett driftstopp. Idag tar många svenskar driftsäkra fibernät för givet. Nyckeln är i så fall att inte kompromissa med underhållet. Hos oss på Installations Companiet finns certifierade tekniker som ser till att er nuvarande lösning för fiber och data drift blir optimerad. Att ha en långsiktig partner för service och underhåll ger flera betydande fördelar.

För det första går det att få en insatt kontaktperson för att undvika att behöva förklara samma problem flera gånger för olika servicetekniker. För det andra kan vi erbjuda en kundanpassad lösning som svarar upp mot specifika behov och önskemål. Med ett jouravtal kan det vara möjligt att få service dygnet runt. Vi ser helt enkelt till att ge den bäst tänkbara servicen och underhåll, så att du kan snabbt kan börja använda ditt nätverk igen.

Kontakta oss på Installations Companiet

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor kring vår tjänst för nätverksdrift och underhåll. Pålitlig fiber- och datadrift är centralt för många av våra kunder och vi arbetar med bland annat fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar. Tillsammans kan vi komma fram till en effektiv och prisvärd lösning för drift och underhåll.
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.