Kabel-TV

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

På Installations Companiet har vi lång erfarenhet av installationer och service av kabel-TV. Vårt företag innehar auktorisering av CANT. Ett gott råd är att endast anlita auktoriserade installatörer när det är dags att bygga eller uppgradera ett kabel-TV nät. När du väljer oss kan du känna trygghet i att arbetet utförs på rätt sätt av kompetenta CANT-certifierade tekniker.

Våra tjänster inom Kabel-TV

Vi tar oss an både små och stora uppdrag i Skåne med omnejd. Bland våra kunder finns bland annat fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag. Vi är flexibla och lyhörda för våra kunders önskemål!

  • Antennservice – Vi installerar och utför service på antenner. Vår långa erfarenhet gör att vi är duktiga på problemlösning och kan arbeta snabbt och professionellt.
  • Kabel-tv service – Hos oss kan du få hjälp med installation, service eller uppgradering av ett befintligt nät. Våra engagerade och välutbildade tekniker anpassar sig efter ditt behov och ser till att du blir nöjd som kund.

Jour

När det uppstår oväntade problem med kabel-TV är det bekvämt att använda dig av vår jour. På så sätt får du tillgång till våra tekniker året om. De kan snabbt se till att ditt problem blir åtgärdat. För kabel-TV kan det handla om bland annat skadegörelse eller att ett väderfenomen skadat den tekniska utrustningen. Vi är duktiga på att diagnosticera fel och kan snabbt se till att nätet fungerar som vanligt igen, så att du kan återgå till ett problemfritt användande av din kabel-TV.

CANT-auktoriserade

Inom kabel-TV branschen ställs det högra krav på teknisk kompetens. Som kund undviker du framtida bekymmer om du endast anlitar installationsföretag som är auktoriserade. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster inom Kabel-TV.
Skriv till oss redan idag så svarar vi gärna på dina frågor.
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.