Kabel-tv service

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

De moderna näten för kabel-TV används ofta till mer än bara TV. För att alla tjänster ska fungera är det viktigt att de får rätt underhåll. På Installations Companiet i Skåne har vi lång erfarenhet av kabel-TV service. Vårt företag är auktoriserat av CANT och våra tekniker står redo att ta sig an både små och stora serviceuppdrag. Bland våra kunder finns fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi hjälper dig med din kabel-TV och är lyhörda för just dina behov. 

Lättillgänglig och kostnadseffektiv kabel-TV service

När det uppstår ett problem med kabel-TV är det viktigt att snabbt kunna få hjälp av en kompetent tekniker. Hos oss på Installations Companiet finns specialister på kabel-TV som förutom service även arbetar med installationer och uppgraderingar. De är duktiga på att göra felsökningar och vanliga fel brukar kunna åtgärdas omgående.

Våra servicetekniker är lyhörda och ger ett vänligt bemötande. Behövs utrustning för kabel-TV bytas ut kan de ge vägledning. De känner till de senaste tekniska lösningarna och de stora märkena inom kabel-TV. Målet är alltid att maximera kundnöjdheten och vi blir gärna en långsiktig servicepartner. Möjligheten finns att ta fram ett anpassat kundavtal för kabel-TV service där vi ser till att hitta den perfekta lösningen för det aktuella kabel-TV-nätet. Hos oss får du experthjälp av våra tekniker, som ser till att din teknik fungerar som den ska.

Auktoriserade av CANT

Den tekniska utvecklingen inom kabel-TV har ökat kraven på företag som arbetat med installation och service. Som kund bör du endast anlita CANT-auktoriserade företag som oss på Installations Companiet i Skåne. Då vet du att tjänsten utförs av tekniker som har både rätt kunskap och rätt utrustning för att kunna säkerställa hög kvalitet på arbetet. Kontakta oss om du är intresserad av vår tjänst för kabel-TV service.
Skriv till oss redan idag så svarar vi gärna på dina frågor.
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.