Värmepump nyinstallation

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Experthjälp vid nyinstallationer!

Kanske har du haft en värmepump sen tidigare, men behöver installera en ny. Eller så är det din första anläggning. Oavsett vilket så hjälper våra tekniker dig med din nyinstallation. Tekniken går ständigt framåt, och våra installatörer är alltid uppdaterade med det senaste och vägleder gärna dig som kund i de val som finns i dagsläget. När vi sedan installerat den nya värmepumpen går vi självklart igenom hur den fungerar så att du kan känna dig trygg. Hos oss hittar du noggranna tekniker med rätt kompetens!

Fördelar med nyinstallation av värmepump

Det finns många fördelar med att installera en ny värmepump, även om din nuvarande värmepump fortfarande fungerar. Dels går den tekniska utvecklingen ständigt framåt, och mycket kan hända på marknaden bara inom några få år. Det kan innebära att bland annat förbättrade köldmedium och smart styrning. Tekniken blir helt enkelt smartare för varje år. För dig innebär det en enklare och mer njutbar vardag!

Även om din värmepump fungerar i dagsläget kan en äldre värmepump ha lägre effektivitet. I slutändan kan det betyda att inte ens service av den är tillräckligt, och att det bästa alternativet är att köpa en ny. Har du en äldre värmepump och funderar på vad som är rätt i din situation hjälper vi dig gärna genom att dela med oss av vår kunskap. Vi värdesätter god kommunikation med våra kunder, och vill ge högsta möjliga service. Ta kontakt med oss antingen genom att fylla i ett formulär på vår hemsida, eller ringa oss på vårt nummer. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din nyinstallation så att du kan njuta av ett trivsamt hem!