Service Värmepump

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Service för din värmepump – vi hjälper dig!

I längden tjänar du bra på regelbunden service av din värmepump. En av de viktigaste sakerna vi kan upptäcka är brister i ett tidigt stadie. Hade dessa inte upptäckts i god tid hade det kunnat innebära stora kostnader för reparationer. Vi på Installations Companiet är ständigt uppdaterade inom det senaste och kan utföra service i din anläggning så att allt fungerar som det ska. Hör av dig till oss och boka en tid redan idag, så ordnar vi en snabb och noggrann installation!

Service - många fördelar

Det finns många fördelar med att genomföra regelbunden service av värmepumpar. Dels kan små brister upptäckas i god tid, så att det inte behöver läggas onödigt mycket pengar på större reparationer. Dessutom blir din värmepump noggrant rengjord, och även kontrollerad. På så sätt kan din värmepump fungera optimalt och med högst möjliga prestanda. Alltså ger en regelbunden service tillbaka, både genom en högre besparing av energi men även en längre hållbarhet på din värmepump.

Vi hjälper dig mer än gärna med din värmepump. Våra tekniker har kunskap inom alla typer av pumpar, och anpassar oss efter just den modell du har. Genom personlig service ser vi till att alltid anpassa våra lösningar just utifrån dig och dina behov. På så sätt ser vi till att du som kund är nöjd med både processen av service på din värmepump, men även slutresultatet. Har du några frågor eller funderingar delar vi gärna med oss av vår kunskap.

Att genomföra regelbunden service av din värmepump är en god investering. Vi ser till att servicen blir utförd på bästa tänkbara sätt!