Kyla - underhåll

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Underhåll som förlänger din värmepumps livslängd!

Den värmepump du antingen har i din privata bostad eller i din verksamhet ska ge ett bra klimat under många år. Därför är det viktigt med regelbundet underhåll. På så sätt blir installationen hållbar i längden, vilket är en god investering. Vi på Installations Companiet hjälper privatpersoner och företagare att se över deras värmepumpar för att de ska fungera optimalt och som allra mest effektivt. Vill du se över dina maskiner? Hör av dig till oss så bokar vi ett möte.

En god investering för framtiden

Genom regelbundet underhåll kan man öka livslängden på värmepumpar, samtidigt som det ger bättre effekt under tiden den används. Våra tekniker har genom ständig uppdatering inom det senaste gällande värmepumpar hög teknisk kompetens för att kunna ge den allra bästa form av underhåll. En väl underhållen värmepump fungerar bra samtidigt som den ger den bästa ekonomiska driften och minskad risk för oplanerade driftstopp.

Genom att kontakta oss och ta hjälp av våra tekniker kan du istället fokusera på annat. Vi har bred kunskap gällande kyl- och värmepumpsanläggningar. Vårt arbete gör att dina anläggningar inte försämras i sin prestanda, och vi anpassar alltid vårt arbete utifrån anläggnings användning och utformning. Så om du vill se över dina installation, oavsett om det är för privat bruk eller i din verksamhet, kan vi hjälpa dig. Du tar enklast kontakt med oss antingen genom att fylla i formuläret på vår hemsida, eller helt enkelt ringa oss. Hör av dig till oss redan idag så bokar vi ett möte. Vi ser till att din värmepump får längsta möjliga livslängd!