Värmepumpar luft

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Trygg installation av värmepump

Med hjälp av en luftvärmepump kan du enkelt ta kontrollen av temperaturen i ditt hem, oavsett vilket väder det är utomhus. Även om många längtar efter sommarvärmen kan det under de varmaste dagarna på året vara efterlängtat med lite kyla. Med en luftvärmepump kan du enkelt bestämma hur varmt eller kallt det är inomhus. Vi hjälper dig med själva installationen, och kan ge råd och vägledning i vad du bör tänka på innan du installerar en luftvärmepump. Hos oss får du en trygg och effektiv installation av din värmepump!

Hjälp av experter

Att använda en värmepump är enkelt. Vi hjälper dig att komma igång! Genom oss på Installations Companiet får du hjälp av experter när det kommer till att installera din värmepump. Vi har koll på vilken placering som är allra bäst för att den ska fungera optimalt. Innan vi börjar med själva installationen undersöker vi därför alltid först vilka förutsättningar som det finns på din fastighet så att din värmepump fungerar så bra som möjligt.

Att anlita oss för din installation är enkelt. Du kan antingen välja att fylla i ett formulär på vår hemsida, eller så tar du direkt kontakt med oss genom att ringa. Har du några frågor eller funderingar över hur en värmepump skulle fungera just hemma hos dig svarar vår kundtjänst gärna på dina frågor. När vi sedan kommer till dig och din fastighet gör vi allt vi kan för att hitta den bästa lösningen för just dig. När installationen sedan är klar visar vi dig hur du enkelt kan sköta din värmepump på egen hand. Anlita oss inför din installation - vi ser till att din värmepump fungerar optimalt!