Ljud & bild

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Hos oss på Installations Companiet kan du få hjälp med det mesta inom ljud & bild. Under årens lopp har vi utfört massvis av lyckade projekt för både privatpersoner och företag i hela Skåne. Kundnöjdheten står alltid i centrum och vi är mycket lyhörda för kundens unika krav och önskemål. Därför kan du som anlitar oss alltid känna att du är i trygga händer och får experthjälp av våra tekniker. 

Nedan listas några av våra vanligaste uppdrag:

  • Installationer – När du anlitar oss för installationer får du hjälp av professionella tekniker som verkligen prioriterar att arbetet ska hålla hög kvalitet. Det kan handla om projektorinstallationer, tv- installationer, installationer av hifi-anläggningar, digital signage eller kompletta styrsystem för konferensrum. Vi är flexibla och har möjlighet att skräddarsy en lösning.
  • Felsökning – Ibland uppstår det störande driftstopp eller andra fel där det kan vara svårt att lokalisera vad som gått snett. Inte sällan dyker de upp vid ett illa valt tillfälle och då krävs snabb och effektiv hjälp. Vi är vana att felsöka både mindre system och större, mer tekniskt avancerade system. En grundlig felsökning gör att problemet kan hittas och ofta åtgärdas på direkten.
  • Service – Vår expertis och långa erfarenhet inom ljud & bild är av stor vikt för att kunna erbjuda kundanpassad och pålitlig service. Att inleda ett långsiktigt samarbete ger extra trygghet och vi kan erbjuda ett gynnsamt serviceavtal. Behövs service eller underhåll är vi snabbt på plats och hanterar ditt ärende.
  • Projektledning – I många fall lönar det sig att ta hjälp av en erfaren projektledare för att underlätta planeringen och hitta den allra bästa lösningen. Vi kan ta helhetsansvar för olika projekt inom ljud & bild. Bra kommunikation är centralt och vi ser till att föra en dialog med arkitekter, inredare, elektriker mm för att slutresultatet ska bli optimalt.
  • Produktförsäljning – Hos oss hittar du produkter från marknadsledande leverantörer. Vi har valt att endast samarbeta med leverantörer som kan garantera hög kvalitet. I vårt sortiment finns ett brett utbud av olika produkter inom ljud & bild. Om du kontaktar oss kan du få ytterligare vägledning och hjälp att hitta den bästa produkten för just ditt behov.