Digital signage

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Vill du hänga med på det senaste inom den tekniska världen? Vi hjälper dig! Fler och fler har upptäckt fördelarna med digital signage, även kallat digital skyltning. Produkterna har blivit mer prisvärda än någonsin tidigare. De passar utmärkt för marknadsföring eller för att sprida information i en rad olika verksamheter. Digital signage används av butiker, köpcentrum, mässor, restauranger mm. Vi på Installations Companiet i Malmö kan hjälpa dig med ditt behov av digital skyltning.

Varför satsa på digital signage?

Produkterna som används är extremt flexibla och innehållet på skärmen kan uppdateras i realtid. De kan visa filmer, bilder eller i princip vilket material som helst som bäst når ut med just ert budskap. Att skylta digital är både enkelt, snabbt och kostnadseffektivt. Här är några vanliga användningsområden:

  • I shoppingcenter/skyltfönster – Digital signage kan användas för att visa aktuella erbjudanden och kraftigt öka försäljningen
  • På företag/kontor – Kan fungera som rena informationsskärmar där de visar aktiviteter, statistik, kommande händelser och mycket mer.
  • I restauranger/caféer – Genom att visa menyn digitalt kan den enkelt uppdateras, liksom priserna. Att göra förändringar blir mycket enklare och billigare jämfört med andra alternativ.

Faktum är att de flesta branscher vinner på att använda digital signage. När skyltningen görs digitalt kan den hämta information från olika externa eller interna källor. Den blir mer aktuell och anpassningsbar. Då blir det också lättare att påverka, inspirera eller informera sina kunder. Vi hjälper dig att komma igång med digital signage!

Professionell och kostnadseffektiv installation

Hos oss på Installations Companiet finns erfarna tekniker som står redo att lösa ert behov av digital signage. Vi samarbetar med ledande företag i branschen som bland annat Samsung. Våra installationer håller hög kvalitet och personalen blir kontinuerligt vidareutbildad för att kunna hantera den senaste tekniken. Kontakta oss så hjälper vi er med digital signage!
Skriv till oss redan idag så svarar vi gärna på dina frågor.
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.