Offentliga miljöer installationer

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Ljud- och bildinstallationer för offentliga miljöer

Är du i behov av hjälp gällande en ljud- eller bildinstallation? Eller kanske är du i behov av bägge delar? Vi har genom åren arbetat med många olika typer av installationer för ljud och bild. Våra tekniker är ständigt uppdaterade på det senaste inom tekniken, och erbjuder helhetslösningar för dig som kund. Vi är med från start i att planera installationen, till att allt är klart och du själv kan börja använda utrustningen. Genom att anlita oss får du hjälpa att hitta rätt utrustning för dina behov, så att professionella presentationer kan genomföras!

Experter inom ljud och bild

Idag har vi många års erfarenhet gällande att skräddarsy ljud- eller bildanläggningar för våra kunder. Miljöerna vi arbetar i kan skilja sig brett, alltifrån restauranger till gym som vill använda sig av en större ljudanläggning. Vi anpassar oss efter en lokal vi befinner oss i, undersöker de förutsättningar som finns och tar hänsyn till dina önskemål. Först därefter kan vi börja med själva projekteringen.

Målet med att installera ljud och bild är alltid att det ska vara användarvänligt och anpassat efter de behov som finns på plats. För att du som kund ska känna dig trygg är vi med under hela resan, från start i planering till installation och utbildning i hur din utrustning fungerar. Vi gör allt vår arbete med fokus på hög kvalitet och på att ge god service. Har du några specifika önskemål gällande din installation tar vi givetsvis med det i vårt arbete. Kontakta oss om du behöver hjälp med att installera ljud- och bild i din lokal. Hos oss finns det experthjälp att få så att du får de bästa förutsättningarna för högkvalitativt ljud- och bildteknik!