Porttelefon

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Porttelefon för ökad säkerhet

Genom att installera en porttelefon kan din port vara låst för obehöriga. Samtidigt kan du enkelt välkomna de som du får besök av. Det bidrar helt enkelt till en ökad säkerhet. Porttelefoner kan användas både för privat bruk, men även i kontorslokaler, industrilokaler och andra kommersiella fastigheter. Vi erbjuder smarta helhetslösningar när det kommer till porttelefoner. 

Vill du öka trygghetskänslan i ditt hem eller på arbetsplatsen? Hör av dig till oss så hjälper vi dig med installation av din porttelefon!

Många funktioner med en porttelefon

Alla vill känna sig trygga, oavsett om det är i hemmet eller på arbetsplatsen. Genom att anlita oss hjälper vi dig att skapa dem bästa förutsättningarna för just detta! Vi på Installations Companiet börjar med att installera din porttelefon på utsidan av din port. För att du ska kunna kommunicera med den besökte installerar vi en svarsapparat på insidan. Det finns också de typer av porttelefoner som kan öppna dörren med din mobil. Vi hjälper dig att välja en porttelefon som passar just dina behov. Därefter anpassar vi våra lösningar utifrån vilket sätt din porttelefon är tänkt att användas. Det kan vara alltifrån kontor, lägenhetshus eller för din privata bostad.

För ökad säkerhet finns det porttelefoner med inbyggd kamera. Då kan du enkelt se vem det är som besöker dig utan att behöva öppna porten. Detta kan kopplas upp direkt till din mobil om så önskas. Kontakta oss om du vill investera en porttelefon för ditt hem, lägenhetshus eller kontor. Vi har många smarta lösningar och är med hela vägen. Alltifrån planering, projektering, leverans och installation. Därefter ser vi självklart till att din porttelefon fungerar som den ska. Välkommen till oss på Installations Companiet - vi hjälper dig att installera porttelefoner av högsta kvalitet!