Smarta hem

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

En revolution är på gång i de svenska hemmen. Fler och fler har upptäckt fördelarna med att låta teknik göra allting bekvämare. Nästan vad som helst kan idag hanteras digitalt, till exempel belysning, uppvärmning och säkerhet. Sedan kan du kontrollera att allt står rätt till när du är borta med hjälp av din mobil. Fördelarna är många med så kallade smarta hem och vi på IC Gruppen i Skåne kan se till att behoven i just ditt hem blir uppfyllda. Om du anlitar oss ser vi till att installera väl utvalda smarta hem-produkter så att din vardag kan förenklas. 

Våra tjänster inom smarta hem

Egentligen är det bara fantasin som sätter gränser. Du kan installera nästan vilka funktioner som helst i ditt smarta hem och vi har erfarna tekniker som är redo att hjälpa till.
  • Trådlöst nätverk
  • Routerinstallation
  • Google nest
  • Smarta hem produkter

Installation av
smarta hem

På IC Gruppen i Skåne är vi flexibla och kan hantera alla typer av utmaningar inom smarta hem. Inget uppdrag är för stort eller för litet, utan kontakta oss om du behöver hjälp med någon form av installation eller problemlösning. Våra serviceinriktade tekniker är noggranna och ser till att kvaliteten på arbetet alltid håller hög klass.
Skriv till oss redan idag så svarar vi gärna på dina frågor.
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.