Routerinstallation

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Routerinstallation – för ett enklare liv!

Vi hjälper dig med att få ett smartare hem. Att WiFi fungerar problemfritt med en router är idag viktigare än någonsin förut. Allt fler väljer att antingen arbeta eller studera hemifrån, och det kräver att internetuppkopplingen fungerar felfritt. Vi hjälper dig att installera din router så att du kan arbeta utan störningar. Våra installatörer har all kompetens som krävs för att enkelt göra antingen ditt hem eller arbetsplats smartare. Välkommen att kontakta oss på Installations Companiet.

En router i ett smartare hem

Vi arbetar dagligen med att hjälpa våra kunder med deras nätverk. Därför får du genom att anlita oss experthjälp gällande din router. En router ser till att alla enheter som finns i ditt hem eller på din arbetsplats ansluts till internet. Routern ser även till att det går att använda flera enheter samtidigt utan problem. Dessutom fingerar den som en brandvägg, vilket ger skydd mot dataintrång. Våra installatörer kan se till att ditt WiFi blir krypterat, och vi kan även installera in extra skydd i din dator om så önskas. Är du osäker på vilka lösningar det finns är det bara att fråga oss, vi vägleder dig gärna i de alternativ som finns i dagsläget.

Genom oss kan du få hjälp med både själva installationen av din router, men vi kan även hjälpa dig att förlänga ditt WiFi. Vi installerar allt som behövs, och om du upplever att det är något som inte fungerar som det ska kan vi även felsöka för att hitta källan till problemet. Våra installatörer har all kunskap och erfarenhet som krävs för att hjälpa dig med din router, så att du kan använda ditt internet utan problem.