Wifi-installationer

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Idag använder vi trådlösa nätverk allt mer och det har blivit nästan en självklarhet att ha tillgång till WiFi i hemmet. Med WiFi slipper du allt krångel med långa nätverkskablar. Lösningen är perfekt i moderna smarta hem där du vill kunna vara uppkopplad med massor av olika enheter som datorer, tv-apparater, spelkonsoler, mobiler osv.

Är du i behov av WiFi-installation eller en större uppgradering av ditt nuvarande WiFi-nätverk kan du vända dig till oss på Installations Companiet i Skåne. Vi har vi lång erfarenhet av WiFi-installation och vi har tagit fram en prisvärd tjänst. Vi hjälper dig att optimera ditt WiFi så att ditt användande fungerar optimalt. 

Vad ingår i vår tjänst för WiFi-installation?

Våra duktiga tekniker är mycket flexibla och anpassningsbara. Utgångspunkten är att lyssna på dina behov och önskemål som kund, därefter ta fram den bästa lösningen. Nedan följer några typiska moment som brukar ingå under en WiFi-installation:
  • Installation av router – Vi installerar din router korrekt med rätt drivrutiner
  • Inställningar och anslutning av enheter – WiFi-nätverket skapas med lösenord och vi ansluter olika enheter som behöver tillgång till WiFi.
  • Test av funktion och optimering – Kontroll att allting fungerar som det ska och vi kan även ge råd för hur du får bästa möjliga prestanda och täckning för WiFi-nätverket.

Kanske har du redan ett WiFi-nätverk där du upplever långsam uppkoppling eller dålig täckning i specifika rum? Då kan vi också hjälpa dig. Våra tekniker kan vid behov förbättra eller förlänga ett befintligt WiFi-nätverk.

Målet när du använder Installations Companiets tjänst är att ditt trådlösa nätverk ska bli så robust och snabbt som möjligt. Med en bra WiFi-installation blir det aldrig några problem att ringa videosamtal, strömma film eller göra annat krävande på internet. Kontakta oss för att boka en tid!