Antennservice

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Är du i behov av antennservice? Vi på Installations Companiet i Skåne har varit med länge i branschen och klarar av alla tänkbara utmaningar. Våra tekniker installerar tv-antenner, paraboler och utför felsökning och service på befintliga system. Som lekman är det svårt att på egen hand ge sig på antennservice. Vi är auktoriserade av CANT och det är en stor trygghet för dig som kund, eftersom det visar att vi har rätt kompetens och rätt utrustning för att kunna utföra arbetet.

Flexibel och prisvärd antennservice

För oss är det viktigt att alltid lyssna på dina krav och önskemål som kund. Vi arbetar med privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar etc i hela Skåne. Inget projekt är för stort eller för litet, utan målet är att du som kund ska få antennservice av hög kvalitet, när den behövs som allra mest. Därför strävar vi efter att vara flexibla och göra anpassningar utifrån din unika situation.

När du använder dig av vår tjänst för antennservice, ser vi till att en kunnig och certifierad tekniker tar sig an servicearbetet eller installationsarbetet. Dessutom kan vi ge ytterligare råd och vägledning i händelse av att du behöver köpa nya produkter eller tillbehör.

Installations Companiet är auktoriserade av CANT

På grund av den tekniska utvecklingen har det blivit allt viktigare att endast anlita företag som är auktoriserade. Då vet du att det handlar om en seriös verksamhet som har tillräcklig kompetens för att kunna arbeta med antennservice. Hos oss arbetar tekniker med CANT-certifiering som är vana att arbeta med alla de vanliga tekniska lösningarna för antenner, paraboler och kabel-TV. När du anlitar oss kan du därför känna dig trygg i vetskapen om att våra installatörer har bred kompetens gällande antenner. Kontakta oss redan idag om du är i behov av antennservice!
Skriv till oss redan idag så svarar vi gärna på dina frågor.
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.