Google Nest

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Ett smartare hem med Google Nest

Med Google Nest har du alltid någon som lyssnar, dygnet runt. Du kan ställa frågor till Google-assistenten, eller be den göra saker åt dig. Idag väljer allt fler att installera Google Nest för att få ett smartare hem. I förlängningen blir det en enklare vardag helt enkelt. Våra installatörer på Installations Companiet berättar gärna mer om hur Google Nest fungerar. Kanske har du redan bestämt dig för att detta är något för dig? Då hjälper vi dig gärna med installationen!

Alltid redo för dig

Google Nest lyssnar alltid, och är redo att hjälpa dig med allt du vill. Du kan till exempel be den att spela upp musik, läsa upp nyheterna på morgonen, berätta om hur trafiken ser ut. Allt detta medan du kan göra annat. På så sätt hjälper alltså Google Assistenten dig både i hemmet men även när du vill ta reda på något. Google Nest har dessutom en smakfull och tidlös design som elegant passar in i ett modernt hem.

Google Nest passar bra att använda i det privata hemmet, men kan även passa bra på ett mindre kontor. Ett urval att vad du kan göra med Google Nest är bland annat att lyssna på olika medier, så som podcast, ljudböcker och musik. Du kan dessutom styra tv-skärmar och högtalare, till exempel så kan du välja att spela upp ljud i flera rum. Utöver detta kan Google Nest hjälpa dig att planera din dag, som till exempel få koll på din kalender.

Med Google Nest är möjligheterna oändliga, och våra installatörer hjälper dig gärna i att komma igång med Google Nest. Vi är experter inom installation och hjälper dig att använda detta hjälpmedel på bästa sätt. Välkommen att höra av dig till oss - för ett enklare liv!